Hogy miért is iratkozzál fel a hírlevelemre? Hiszen annyi levelet kapsz, hogy időd sincs megnézni?!

Szeretnélek végigvezetni azon az úton, ami során te is eldöntheted, mi neked a legmegfelelőbb: a Keleti orvoslás (annak pontosan melyik fajtája is?) vagy a  Nyugati orvoslás.

Milyen módszerek közül választhatsz? - a döntésed meghozatalához adnék egy kis háttérinformációt is (pl. mi köze az OGYI-nak a gyógynövényekhez, milyen alternatív gyógymódokat néztem meg én és milyen alapvető dolgokat érdemes tudnod az egyes betegségcsoportokról ahhoz, hogy a neked legmegfelelőbb döntést hozhasd meg)!

Az első hírlevélsorozat 2010. október 13-án elindult. A hírlevél feliratkozási lehetőség folyamatos, a szolgáltatás díjtalan!

Ha feliratkozol hírlevelemre, heti rendszerességgel küldök neked érdekességeket, tényeket az egészséggel kapcsolatban.

A feliratkozás nem kötelez semmire, ha úgy gondolod, később mégsem szeretnél további hírlevelet kapni, bármikor leiratkozhatsz.

A feliratkozáskor megadott adataidat bizalmasan kezelem, harmadik személy részére semmilyen körülmények között nem adom át.

Kérlek, ha feliratkoztál, vegyél fel a címlistádra (info@draloe.hu), mint megbízható üzenetküldőt és időszakonként nézz bele a spam mappádba, főként ha freemail vagy citromail fiókokkal rendelkezel, ezekel szokott általában hírlevélküldésnél probléma lenni.

Köszönöm a bizalmadat :)

Kérlek add meg, hogy szólíthatlak!
Email címed: